Geef jij jouw voeten de aandacht die ze verdienen? Aandacht besteden aan gezichtsverzorging vinden we vaak heel normaal, maar hierbij vergeten we vaak onze voeten, die toch echt veel te verduren hebben. We lopen gemiddeld per dag 8.000 tot 10.000 stappen, dat is in een heel leven gemiddeld 185.000 kilometer! In 185.000 kilometer kan je maar liefst 4x rond de wereld lopen.

Kortom; voetverzorging is niet alleen zeer belangrijk, het voelt ook heerlijk aan en wie wil er nu geen heerlijk zachte en verzorgde voetjes? 


Waarom voetverzorging?

Doordat onze voeten veel te verduren hebben is voetverzorging zeer belangrijk. Regelmatige voetverzorging helpt eventuele klachten zoals; pijn in de voeten, eelt, ingescheurde nagels, likdoorns en pijnlijke kloven te voorkomen. Maar liefst 20% van de Nederlanders krijgen jaarlijks te maken met voetklachten, waarbij vrouwen vier keer zoveel last hebben van voetproblemen dan mannen. Dit komt vooral door het dragen van (te) hoge hakken. Those heels aren’t made for walking girls! Regelmatige een bezoekje aan de pedicure 


Bij BeautyLab. geef ik jouw voeten de aandacht die ze verdienen. 

Voor de klachten zoals hierboven beschreven maar ook bij sportklachten en speciale aandachtsvoeten. 


Neem contact met me op voor meer informatie: 

claire@beautylab-ettenleur.nl

Pedicure

Beauty Lab Etten-Leur gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat je de website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

OK