Massages

BeautyLab Etten-Leur biedt massages aan zoals dat hoort. Gewoon, op een leuke plek, in een rustige omgeving, in Etten-Leur. Met een lage drempel en een fijne sfeer. Als rustpunt in jouw drukke leven.


Ik doe dat met aandacht. Luisterend naar jouw lijf. Natuurlijk en eerlijk. Met zorgvuldig gekozen massageolies, welke alleen 100% pure, eerlijke, natuurlijke ingrediënten bevatten. Om je zuiver te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen.


Massage is in de eerste plaats ontzettend genieten. Maar wist je ook dat het heel gezond is? Massage is goed voor lichaam én geest en dat heeft een aantal redenen.


De onverdeelde aandacht die je krijgt en de rust waarin dit plaatsvindt, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt zodat je lichaam zich weer herstellen kan. Ook wordt door massage de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. En doordat je spieren na een massage goed doorbloed zijn voelen ze weer soepel en ontspannen aan.


Bij BeautyLab. Etten-Leur kun je terecht voor verschillende type massage. Wat te denken van ontspannings, hot-stone, Chinese en afslank massage (ook wel bekend als bindweefselmassage). Kijk op de prijslijst voor alle opties of mail me voor meer informatie: claire@beautylab-ettenleur.nl

Beauty Lab Etten-Leur gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat je de website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

OK