Actievoorwaarden en spelregels

1. Winacties worden uitgeschreven door Claire ter Averst onder de naam van BeautyLab Etten-Leur gevestigd te Etten-Leur. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.


2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats doormiddel van de gevraagde actie uit te voeren of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.


3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.


4. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.


5. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.


6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.


7. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.


9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het medium waarmee aan de actie is deelgenomen.


10. Claire ter Averst / BeautyLab Etten-Leur kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.


11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.


12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.


14. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door BeautyLab Etten-Leur voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden. 


15. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Claire ter Averst / BeautyLab Etten-Leur


17. Claire ter Averst / BeautyLab Etten-Leur handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.


18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.


19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.


20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met BeautyLab Etten-Leur Donkerstraat 144, 4871NP, Etten-Leur, Nederland, 06 – 41053314.

e-mail: info@beautylab-ettenleur.nl . Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via    e-mail een reactie.

Beauty Lab Etten-Leur gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat je de website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

OK